Overslaan en naar de inhoud gaan

We maken je bestaande website responsive

Heb je al een Drupal website, maar is deze nog niet geoptimaliseerd om te tonen op mobiele apparaten? Wij kunnen je bestaande website responsive maken. We hebben hier ervaring mee en adviseren je graag over de beste mogelijkheden.

Natuurlijk bouwen we ook een hele nieuwe website voor je.

Responsive webdesign

Een website die goed leesbaar is op een mobiel apparaat is belangrijk voor je bezoekers. Steeds meer mensen gaan online via hun mobiele telefoon.

Responsive webdesign zorgt er voor dat je website zich aanpast aan het formaat van het apparaat waarop het wordt gelezen of dat nu een desktop computer is, een tablet of een smartphone. De lay-out van je site is geoptimaliseerd voor alle maten schermen. De grootte van teksten, afbeeldingen, menubalk en buttons worden automatisch aangepast.

Sinds kort is een responsive website bovendien belangrijk voor je SEO ranking in Google. Websites die, zoals vroeger, alleen in desktop-variant goed tonen worden een stuk lager geplaatst door Google. Maar sites die geoptimaliseerd zijn voor mobiele weergave worden juist hoger geplaatst.

Drupal biedt praktische oplossingen voor responsive webdesign en ons team weet hoe ze deze oplossingen moet implementeren. Samen met jou kijken hoe we je bestaande website kunnen aanpassen, zodat deze goed getoond wordt op mobiele apparaten.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Route

drupal expert adres Julianalaan 59
3708 BB Zeist
drupal expert bellen 030 698 4224
drupal expert mailen contact@webcoo.nl
  KVK: 30159856
  Leveringsvoorwaarden
Verwerkersovereenkomst
Privacyverklaring
  drupal groene hosting