Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor jou

Heb je een nieuwe website nodig, wil je je bestaande website uitbreiden, of wil je een online instrument die je werkprocessen ondersteunt?

Je hebt een nieuwe website nodig

Bijvoorbeeld een website om informatie aan te bieden aan je doelgroep. Er zijn veel standaard modules die we kunnen gebruiken om je website professioneel op te zetten. Je website wordt uiteraard netjes getoond op telefoons en tablets, doordat hij wordt gebouwd volgens het responsive webdesign principe. 

Daarnaast wil je misschien ook dat je website goed scoort in de zoekmachines. Ons team kan je daarbij helpen met advies én met een seo-optimalisatie-campagne.

Ook voor vragen op het gebied van design en tekstschrijven kun je bij ons terecht.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Je wil je bestaande website uitbreiden

Denk aan een webshop, een koppeling met je ERP-systeem of naar e-mailmarketingtool MailChimp.

Een webshop bestaat uit presentatiepagina's, een winkelmandje en een afrekensysteem. Drupal heeft hier standaardoplossingen voor, die door ons als maatwerk uitbreidbaar zijn. Zo zorgen we ervoor dat de shop precies past bij de functionaliteit die jij voor ogen hebt.

In je ERP-systeem staan al je klantgegevens. Deze wil je ook weergeven op je website. Een koppeling tussen het systeem en je site zorgt ervoor dat gebruikersgegevens worden gesynchroniseerd, zodat deze altijd actueel zijn.

Je zet e-marketingtool MailChimp in om op een eenvoudige manier een groot deel van je doelgroep van relevante content te voorzien. De koppeling tussen MailChimp en je website regelt niet alleen het in- en uitschijfproces voor je nieuwsbrief, maar ook voor syncronisatie van gebruikersgegevens, eventueel die uit je ERP-systeem.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Je hebt een webapplicatie nodig

Misschien heb je een website nodig die meer kan; een webapplicatie. Dit is een instrument dat een werkproces kan begeleiden, beheren of inzichtelijk maken. En bovendien goede rapportage van het proces genereert, die naadloos aansluit op Microsoft Office applicaties.

Een webapplicatie vraagt om maatwerk, omdat de standaard Drupal modules niet voldoende aansluiten op jouw wensen. Wij ontwikkelen specifieke modules, die het werkproces gericht ondersteunen. Hierdoor worden je taken geautomatiseerd, en dat levert tijd en geld op.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Route

drupal expert adres Julianalaan 59
3708 BB Zeist
drupal expert bellen 030 698 4224
drupal expert mailen contact@webcoo.nl
  KVK: 30159856
  Leveringsvoorwaarden
Verwerkersovereenkomst
Privacyverklaring
  drupal groene hosting