Overslaan en naar de inhoud gaan

GAIAanalyse.nl

GAIA (Geweld Analyse, een Integrale Aanpak) is een methodiek om geweldsincidenten te analyseren. De methodiek is ontwikkeld door TNO. De webapplicatie is in samenwerking met TNO ontwikkeld en door WebCoo gebouwd. De site ondersteunt de consultant bij het geven van een workshop.  

De consultant kan met behulp van de webapplicatie de workshop voorbereiden: nieuwe klanten en analyses aanmaken, opgevraagde documenten (casus, agressiebeleid etc.) opslaan en voorafgaand aan de workshop een stroomschema invullen, dat stapsgewijs het geweldsconflict analyseert.

Tijdens de workshop wordt gewerkt met een tweede scherm (beamer). Hierop is alleen de informatie te zien die voor de deelnemers aan de workshop van belang is. De workshopleider kan tijdens de workshop verslaglegging doen zonder dat dit zichtbaar is voor de deelnemers.

De tool bevat een stroomschema die het slagen/falen van de werkwijzen aangeeft. Dit schema is de basis voor de workshoppresentatie. De aantekeningen die op de achtergrond worden gemaakt zijn niet zichtbaar maar resulteren in een visuele effecten op het stroomschema voor de deelnemers. Er is dus interactie tussen de beide werkvelden.

Webapplicatie voor TNO
webapplicatie voor geweldsanalyse
web applicatie in opdracht van TNO

Route

drupal expert adres Julianalaan 59
3708 BB Zeist
drupal expert bellen 030 698 4224
drupal expert mailen contact@webcoo.nl
  KVK: 30159856
  Leveringsvoorwaarden
Verwerkersovereenkomst
Privacyverklaring
  drupal groene hosting