Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

Wij zijn een internetbureau gevestigd in Zeist. Al meer dan 15 jaar ontwikkelen en onderhouden wij websites voor onze klanten. Sinds 2009 werken wij met Drupal.

WebCoo is voortgekomen uit Kerckebosch Grafische Communicatie en is een onderdeel van de Kerckebosch Media Groep. Onze expertise is opgebouwd gedurende vele jaren waarin we de producten en projecten van Uitgeverij Kerckebosch en Studiecentrum Kerckebosch digitaal hebben ondersteund. Daarnaast hebben wij een ruime portfolio opgebouwd van websites die we hebben ontwikkeld voor onze klanten.

We investeren graag in duurzame relaties en zoeken waar mogelijk samenwerking met partners om onze werkzaamheden op allerlei gebied te ondersteunen.

Als leerbedrijf bieden wij regelmatig stageplaatsen voor HBO-studenten. Zij zijn voor ons een bron voor nieuwe ideeën en verfrissende inspiratie.

Maak kennis met ons team

Drupal experts

We hebben veel ervaring met het opzetten en onderhouden van Drupal websites. Daarnaast ontwikkelen we uitbreidingen op standaard Drupal oplossingen uit de community.

Onze kracht is het vinden van praktische en degelijke oplossingen die meer bieden dan de standaard Drupal modules en thema’s.

Lees meer over onze expertise

Werkwijze

WebCoo heeft een Agile projectaanpak. Dit bevordert de betrokkenheid tussen de opdrachtgever en het ontwikkelteam. Het verkort de time-to-market, en verlaagt de kosten.

Lees meer over onze werkwijze

Community

Wij zijn overtuigd van de kracht van de samenwerking binnen de Drupal community. Door kennis en kunde te delen is Drupal stabiel en veilig. WebCoo draagt actief bij door verbeteringen in modules aan te dragen en te delen met de community.

Lees meer over onze bijdragen

Route

drupal expert adres Julianalaan 59
3708 BB Zeist
drupal expert bellen 030 698 4224
drupal expert mailen contact@webcoo.nl
  KVK: 30159856
  Leveringsvoorwaarden
Verwerkersovereenkomst
Privacyverklaring
  drupal groene hosting