Overslaan en naar de inhoud gaan

Welke webbouwer kies ik?

webbouwer tips

Ben je op zoek naar een internetbureau die voor jou een website of een webapplicatie kan bouwen? Hier zijn 8 tips om op te letten bij je selectie.
 
1. Een goed webbureau is kritisch en zal niet altijd beamen wat je aangeeft. De doelstelling van de website en de doelgroep dienen centraal te staan. Een goede webbouwer informeert je hierover. Hij zal altijd een succesvol product in de markt willen zetten.

2. Het is belangrijk om rekening te houden met het design, de gebruiksvriendelijkheid van het beheer en de zoekmachine vriendelijkheid van je website. Deze drie aspecten zijn nauw met elkaar verbonden en direct van invloed op elkaar. Vraag het webbureau hoe zij hier mee omgaan.

3. Begin in een zo vroeg mogelijk stadium met SEO (de zoekmachine vriendelijkheid van je website). Deze wordt voor een groot gedeelte bepaald door de opbouw van de website en keuzes die vooraan in het traject liggen. Let er op of de websitebouwer hier rekening mee houdt.

4. Je wilt je website mobiel-vriendelijk (responsive) bouwen. Veel mensen gebruiken hun telefoon om informatie te zoeken. Kijk of je webbureau hier ervaring mee heeft. Controleer bijvoorbeeld de eigen website van het internetbureau op je smartphone.

5. Veiligheid is een belangrijk aspect. Je wilt een veilige website voor nu, maar ook voor in de toekomst. Je wilt dat je website het blijft doen. Worden er backups gemaakt? Vraag naar het onderhoudsbeleid van je webbouwer. Informeer naar zijn ervaringen met de hosting.

6. Vraag naar de werkwijze. Je wilt een professionele projectaanpak. Heldere afspraken vooraf voorkomt eindeloze projecten. Soms is een snelle time to market belangrijk. Vraag dan naar de mogelijkheden van een agile werkwijze of een modulaire opbouw. Bedenk dat 70% van alle ICT projecten in een teleurstelling eindigen.

7. Vraag je webbouwer om de kosten per onderdeel te specificeren. Je kunt dan zelf een keuze maken. Vraag naar de mogelijkheden van modulaire uitbouw. Vraag ook naar kostenbesparende aspecten. Je kunt natuurlijk ook je budget noemen, zodat de webbouwer kan aangeven wat ze daarvoor kunnen maken. Op die manier kun je makkelijk verschillende offertes opvragen en vergelijken.

8. Check vooraf hoe lang de websitebouwer bestaat en welke projecten hij heeft gerealiseerd. Vraag naar de samenwerkingsverbanden en het netwerk van de webbouwer. Je wilt continuïteit en flexibilteit voor jouw project.

 

Route

drupal expert adres Julianalaan 59
3708 BB Zeist
drupal expert bellen 030 698 4224
drupal expert mailen contact@webcoo.nl
  KVK: 30159856
  Leveringsvoorwaarden
Verwerkersovereenkomst
Privacyverklaring
  drupal groene hosting