Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoe veilig is Drupal?

Drupal-is-veilig

Op alle niveaus binnen Drupal, zowel in de code als op gebruikersniveau, wordt aan veiligheid hoge prioriteit gegeven. De Drupal developers community houdt zich continu bezig met aspecten rond de veiligheid van de Drupal programmacode. Dit houdt onder meer in het voortdurend evalueren van de code, het signaleren en tot een oplossing brengen van veiligheidsproblemen en het voorlichten van programmeurs over veilige code.

Het voordeel van open source is dat ook beveiligingslekken voor iedereen zichtbaar aan het licht komen. Die openheid kan pijn doen, maar die openheid zorgt er voor dat de fouten opgelost moeten worden en niet ontkend kunnen worden. Het probleem is voor iedereen inzichtelijk, maar de oplossing is óók voor iedereen beschikbaar én controleerbaar. Lees meer

De veiligheid van je website is uiteindelijk afhankelijk van het onderhouden van de beveiligingsupdates die worden gemaakt. Bij WebCoo kun je een onderhoudscontract afsluiten en ervoor zorgen dat je site altijd op het gebied van veiligheid volledig up to date is.

Neem contact met ons op als je hierover meer wilt weten.

Route

drupal expert adres Julianalaan 59
3708 BB Zeist
drupal expert bellen 030 698 4224
drupal expert mailen contact@webcoo.nl
  KVK: 30159856
  Leveringsvoorwaarden
Verwerkersovereenkomst
Privacyverklaring
  drupal groene hosting