Overslaan en naar de inhoud gaan

Daarom een Drupal website

Waarom Drupal?
Drupal is een van de grootste opensource content-managementsystemen van dit moment. Het is enorm flexibel en er zijn dan ook al vele grote sites die gekozen hebben voor de kracht van Drupal.

Een Drupalsite is veilig
Drupal heeft bewezen een betrouwbaar en stabiel systeem te zijn. Veel grote sites draaien op dit CMS. Zelfs de site van Het Witte Huis is ontwikkeld met Drupal!

Drupal is flexibel
Omdat Drupal modulair van opzet is. Er zijn inmiddels al meer dan 5000 modules beschikbaar voor Drupal 7. En door de gedegen API is het ook mogelijk zelf uitbreidingen te ontwikkelen.

Een Drupal website is sterk op het gebied van SEO
Dit zorgt voor een hoge ranking in zoekmachines. Door zijn structuur scoort Drupal goed.

Drupal geeft controle
Drupal heeft een sterk en flexibel gebruikersbeheer. Dit zorgt ervoor dat je zelf rollen kunt bedenken en rechten kunt toekennen. Op die manier behoud je altijd de controle, terwijl je de gebruikers toch genoeg vrijheid geeft.

Drupal is open-source
Dit betekent dat er geen licentiekosten aan vastzitten en dat je vrij bent om aanpassingen en uitbreidingen te ontwikkelen. 

Drupal heeft een community
Dit is de grootste kracht. Het zorgt ervoor dat de nieuwste ontwikkelingen op het web snel beschikbaar zijn voor Drupal. Deze professionele community is enorm groot en blijft uitbreiden.

Een Drupal website is populair
Hierdoor kun je erop vertrouwen dat Drupal blijft groeien en verbeteren. Organisaties als Ahold, het UWV, de Universiteit van Utrecht en NASA gebruiken Drupal voor hun websites.

 

Drupal overleg bij WebCoo

Route

drupal expert adres Julianalaan 59
3708 BB Zeist
drupal expert bellen 030 698 4224
drupal expert mailen contact@webcoo.nl
  KVK: 30159856
  Leveringsvoorwaarden
Verwerkersovereenkomst
Privacyverklaring
  drupal groene hosting